Sinds februari 2007 beheert onze vereniging Aula Nijenhof

In Aula Nijenhof kunnen de nabestaanden, door gebruik te maken van ons sleutelsysteem, op ieder gewenst tijdstip een bezoek aan de overledene brengen.

De aanwezige aflegruimte is geschikt voor het afleggen van de overledene indien dit thuis niet kan gebeuren of bij bijvoorbeeld verkeersslachtoffers. Ook zijn er 2 koelruimtes aanwezig waar we in noodgevallen 6 personen kunnen opbaren.

De aula is geschikt voor een uitvaart van ongeveer 80 personen waarbij er voor koffie en thee kan worden gezorgd voor familie, nabestaanden en bezoekers.

Er kan in de aula een kerkdienst worden gehouden en/of een (korte) plechtigheid.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met onze vereniging.

Beheerders van Aula Nijenhof zijn:

Mevr. A. Dijkstra - Swart

Tel. nr. 0511 - 451231